Retket

Paluu

Eilen, ensimmäistä kertaa sitten muuttomme jälkeen, palasimme Pohjois-Kittilään. Ensimmäistä kertaa 1,5 vuoteen ajoimme vanhaa kotitietämme, ja kävimme vanhassa tutussa retkipaikassamme, Puljutunturilla.Jatka lukemista ”Paluu”

Paratiisi

Löydettyäni tämän kirkkaan järven viime syksynä, jäi ajatuksiini kytemään unelma, että haluan tutkia sitä pinnan alla. Tämä paikka oli iso syyJatka lukemista ”Paratiisi”

Hopialampi

Sain joitakin viikkoja sitten kiinnostavalta kuulostavan vihjeen kirkasvetisestä lammesta tässä lähellä. Ristonmännikön suunnalla piti oleman Hopeapohjalampi, kirkasvetinen ja äkkisyvä. Tutkailin karttaaJatka lukemista ”Hopialampi”

Kuulumisia

Sodankylän kaunis kesä ja lumoavat retkikohteet ovat viime aikoina pitäneet ajatukset niin luonnossa, ettei muusta juuri ole tullut kirjoiteltua. Työpäivän jälkeenJatka lukemista ”Kuulumisia”

Uhrilampi

Oli sukkela tunne ajella metsätietä kohti tuntematonta, kun metsässä vilahteli juoksuhautoja, kyltit varoittivat valvontakameroista ja tienviitassa luki Räjäytysalue. Mutta puomi oliJatka lukemista ”Uhrilampi”

Luiro

Luiro on kutsunut minua jo jonkin aikaa tuosta erämaiden yli. Jään allahan se nyt toki uinuu, mutta Essin ollessa täällä päätimmeJatka lukemista ”Luiro”

Sarvilammit

Käytiin tänään lounastauolla laavulla. Oli ilo huomata, että hyvin lyhyen ajomatkan päässä kotoa on laavu, tai oikeammin puolikota, hyvin helposti saavutettavissa.Jatka lukemista ”Sarvilammit”

Paavolan tammi

Olin jo aikaisemmin päättänyt, että seuraavalla Salon-reissulla käydään katsomassa kuuluisaa Paavolan tammea Lohjalla. Onhan puu Retkipaikka-kirjan kannessa ja jopa omassa käyntikortissani.Jatka lukemista ”Paavolan tammi”

%d bloggaajaa tykkää tästä: