Avaruus

Haapa

Poikkesinpa eilen jälleen tieltä metsään – polveileva, koivujen koristama varpumatto huuteli luokseen katsomaan, olisiko siellä puolukoita. Ilta melkein jo hämärsi, aurinkoJatka lukemista ”Haapa”

Kuukuvia

Kuu nousi joen takaa eilen suurena ja melkeinpä vaaleanpunaisena. Sen punerrus ei tallentunut kuvaan, mutta sitä oli mahtava kiikaroida. Kiikaroimalla KuunJatka lukemista ”Kuukuvia”

Kuulumisia

Ensi viikolla siirrytään kesäaikaan. Voin sieluni silmin jo kuvitella kesäisen metsän, kaikki ihanat luonnonkukat kesäyössä, joen rauhoittavan virran ja rantavedessä vilisevätJatka lukemista ”Kuulumisia”

Avaruuskuvia

Eilen lenkiltä kotiin palaillessani alkoi tähtiä syttyä taivaalle. Vielä jokin aika sitten tähtitaivas loisti kirkkaana jo lenkille lähtiessäni, mutta nyt iltataivasJatka lukemista ”Avaruuskuvia”

Tähtiyö

Seisoin eilen illalla suon laidassa puolisentoista tuntia katsomassa ja kuvaamassa tähtiä. Pakkasta oli muutama aste ja Linnunrata oli mahtavan kirkas. KokoJatka lukemista ”Tähtiyö”

Torstai

Toissailtana oli upea tähtitaivas. Kävin lenkillä kuten joka ilta. Kotiin tullessa, koska oli kuitenkin suhteellisen lämmin, hain kameran jolla nappasin tiehaarastaJatka lukemista ”Torstai”

Revontulia

Eilen illalla oli hurjat revontulet. Kävelin yksin metsään niitä katsomaan. Luulin kuulevani revontulten ääniä, mutta sitten tajusinkin, että äänet ovat minustaJatka lukemista ”Revontulia”

Ketunliekit

Hetken aikaa pyörin keskellä tietä, mutta sitten päätin kääntyä iltalenkiltäni ympäri. Päästin Moskun vapaaksi juoksemaan joenrantaan ja hain kameran. Revin puupenkinJatka lukemista ”Ketunliekit”

Pimeässä

Rinkkaputki-blogin Anne kirjoitti ajatuksia herättävän tekstin pimeästä. Kirjoitus upeine kuvineen löytyy tästä. Annen teksti sai minut miettimään omaa suhdettani pimeään. EnJatka lukemista ”Pimeässä”

Mánnu

Verikuu meni meiltä pilvien takia ohi. Mutta ei se mitään. Joka ilta kuu nousee hiippaillen taivaalle Ounasjoen takaa ja heijastuu hetkenJatka lukemista ”Mánnu”

%d bloggaajaa tykkää tästä: