Sadetta ja aurinkoa Pallaslompololla

Ajelimme töideni jälkeen miehen kanssa Pallaslompolon rantaan. Venevalkamassa oli paljon veneitä, mutta ei ketään ihmistä. Läheinen Punainenhiekka taitaa aika hyvin pitää suurimman väenpaljouden tästä rannasta, joka sitten taas snorklauksen kannalta on paljon Punaistahiekkaa kiinnostavampi.

Aurinko paistoi, mutta tuntureilla näkyi sadetta, joten kiirehdin veteen saadakseni valoisia kuvia. Kaloja ei tällä reissulla tullut näköpiiriin yhtäkään, mutta lummekasvit tekivät muutoin kolkosta maisemasta kauniin.

Kesken kaiken huomasin, että jotain kummaa napsui takaraivoon. Luulin, että päälleni putoaa rantapuista jotain roskaa, ennen kuin tajusin, että päälle oli tullut kova sade.

Se tuntui aika hauskalta oikeastaan. Kastumista ei tarvinnut pelätä, joten saatoin vain nauttia siitä että hetken aikaa vettä oli sekä alla että yllä.

Alla vielä kuva rannalta ennen veteen menoa.