Matkat

Levon tarve

Kesäloma häämöttää jo näköpiirissä, eikä minulla ole mitään suunnitelmia – onneksi. Mitään ei ole pakko jaksaa tehdä, eikä missään ole pakkoJatka lukemista ”Levon tarve”

Paluu Tenolle

Saimme viime viikolla hepulin lähteä viikonlopuksi mökille. Appiukkoni osittain omistama mökki odotti meitä Tenon rinteessä lähellä Nuvvus-Ailigasta. Tarkoitus oli viettää huoletontaJatka lukemista ”Paluu Tenolle”

Karigasniemellä

Saatiin viime viikolla päähänpisto lähteä viikonloppuna käymään Karigasniemessä. Tavattaisiin ystäviä, käytäisiin maastossa ja haettaisiin samalla muutama huonekalu, joita meillä sielä vieläJatka lukemista ”Karigasniemellä”

Etelässä

Puolisentoista viikkoa vietimme kotikulmilla Etelä-Suomessa. Kevään etenemistä oli hauska seurata kun ajoi Suomen päästä päähän. Tähän päivään mennessä kirjosiepot ja pääskysetJatka lukemista ”Etelässä”

Kuukkelipäivä

Kävelimme tänään Pyhätunturin luontoreitillä. Meillä oli pullanpuolikas mukana, suolatonta sämpylää. Iskä tiesi, että on hyvä kuukkelipaikka kyseessä. Ja niin olikin. KäveltyämmeJatka lukemista ”Kuukkelipäivä”

%d bloggaajaa tykkää tästä: