Retkipaikalle

Sain tällä viikolla ilon ja kunnian tulla kutsutuksi bloggaamaan Retkipaikka.fi-nimiselle nettisivustolle. Olen tosi iloinen ja innoissani, että pääsen mukaan tähän hauskaan retkeilijä-bloggaajaremmiin. Varsinaisia retkiä minulla ei tosin ole suunnitteilla ennen syyskuuta. Mutta silloin suuntaankin isäni kanssa Lappiin ruskaretkelle. Sieltä reissusta varmasti syntyy ensimmäinen postaukseni myös Retkipaikkaan.

Meillä oli siskon kanssa syyskuuksi suunnitteilla myös Jurmo-reissu, mutta saa nähdä, onnistuuko se, kun on niin paljon kaikkea muutakin molemmilla. Enkä tiedä olisiko Jurmossa enää tässä vaihessa huonetta vapaanakaan syyskuulle. No kyllä arjeksi varmaan olisi.

On mukavaa, että saan Retkipaikan lisäksi postata samoista kohteista tietenkin myös tänne alkuperäiseen, omaan blogiini. Sanasta sanaan samoja postauksia en kirjoita molempiin, vaan hiukan muunnellen. Minulle on tärkeää, että retkimuistot tallettuvat myös tänne päiväkirjaani.

En ole koskaan (ainakaan muistaakseni) ollut Lapissa ruskaretkellä. Toki odotan kaunista ruskaa, mutta hartain toiveeni olisi saada tavata kuukkeleita ja valokuvata niitä. Jospa saisin jopa kuvan itsestäni kuukkeleiden seurassa?

Poikkeamme matkalla katsomassa myös Juusoa ja muita karhukavereita Kuusamon suurpetokeskuksessa. Syyskuussa Juuso on vielä hereillä, talviunille se menee loka-marraskuussa.

Itselläni on tässä monenlaista säätöä, aikataulua ja mietintää parhaillaan meneillään… Kerron lisää, kun tiedän lisää. Mutta sanotaanko nyt näin, että Norja-aikomuksista huolimatta en ole ummistanut silmiäni myöskään pohjoisen Suomen kiinnostavilta työmahdollisuuksilta ❤


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s