Ilta Turussa

En saanut yöllä ajettua autoa sen omalle paikalle, koska keskellä pihatietä nökötti komea konna. Pysäytin auton keskelle pihaa ja jätin valot päälle siksi aikaa, että sain napsaistua konnasta kuvan. Hän poseerasi tyynen rauhallisesti paikoillaan, hyvin itsevarman oloisesti. Sammutin auton ja jätin konnan rauhaan.

Olin ollut ystävän kanssa Turussa elokuvissa. En ole mikään elokuvafani, mutta välillä tulee lähdettyä leffaan siksikin, että saa olla hyvässä seurassa ja nauttia muutenkin vähän erilaisesta lauantai-illasta.

Turussa oli ihanan rauhallista huomioon ottaen, että sinne saapuessamme kello oli puoli kahdeksan ja kesäilta parhaimmillaan. Siellä oli kuulemma taas joku kesätapahtuma, ja varmaan väki oli vetäytynyt myös jokilaivoille. Joka tapauksessa keskusta oli melko tyhjä ihmisistä, onneksi! Suurkaupunki ei ole kumpaakaan meitä varten…

Nautimme tilavassa Teerenpelissä oluet ennen leffan alkamista. Leffa oli Lucy. Scarlett Johansson salakuljetti vatsassaan pussin uudenlaista huumetta, pussi repesi ja Scarlett sai käyttöönsä kaiken aivokapasiteettinsa.

Me ihmisethän käytämme vain kymmentä prosenttia aivoistamme. Väittäisin, että moni paljon vähemmänkin.

Leffan päätyttyä ulkona oli jo hämärää, joten saimme vielä ihailla isoa kuuta. Kotiin ajaessani näin myös pari tähdenlentoa, olivatkohan ne jo niitä perseidejä?

Tämä päivä on ollut tavallinen sunnuntai. Aamulenkki jäi liian myöhäiseksi ja oli tukahduttavan kuuma, mutta ainakaan en tällä kertaa saanut yhtään hirvikärpästä iholleni. Kävimme Hossuksella uimassa ja nautiskellessani jätkiä ulkona sain seurata tosi läheltä kahta hemppoa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s