Utsjoki

Paluu Tenolle

Saimme viime viikolla hepulin lähteä viikonlopuksi mökille. Appiukkoni osittain omistama mökki odotti meitä Tenon rinteessä lähellä Nuvvus-Ailigasta. Tarkoitus oli viettää huoletontaJatka lukemista ”Paluu Tenolle”

Karigasniemellä

Saatiin viime viikolla päähänpisto lähteä viikonloppuna käymään Karigasniemessä. Tavattaisiin ystäviä, käytäisiin maastossa ja haettaisiin samalla muutama huonekalu, joita meillä sielä vieläJatka lukemista ”Karigasniemellä”

Sulaojalla

Kymmenisen kilometriä Karigasniemeltä Inariin päin luikertelee kirkasvetinen Sulaoja aivan tien vieressä. Oja on syvä ja melko leveä, ja vesi on satumaisenJatka lukemista ”Sulaojalla”

Turvekammilla

Sunnuntaina lähdettiin pienen kaveriporukan kanssa Nuvvuksen tuntureille kohti turvekammia. Sää oli jo aamulla hiukan sakea, mutta päivällä taivas näytti hieman kirkastuvan.Jatka lukemista ”Turvekammilla”

Vasan maksaa

Naapurikaupan kauppias lahjoitti minulle sunnuntaina poronvasan maksan, kun sellaista kyselin. Olisin mielelläni maksanutkin, mutta ilmaiseksi käskettiin ottaa. Mikäs siinä sitten! SiipaloinJatka lukemista ”Vasan maksaa”

Kaamoskuvia

Kuvia lenkkipolun varrelta tältä illalta. Kuu loistaa melkein täytenä ja valaisee kauniisti. Tai ainakin valaisi vielä äsken, ennen kuin taivas vetäytyiJatka lukemista ”Kaamoskuvia”

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

%d bloggaajaa tykkää tästä: