Kaamos

Virallinen kaamos alkoi alkuviikolla. Eroa aiempaan ei varsinaisesti tullut huomanneeksi, aurinkoa ei juuri ole näkynyt useampaan viikkoon. Pihalle se lakkasi näkymästä jo kirkkaiden päivien aikana joskus marraskuun puolivälissä.

Elämä on näinä aikoina tavallistakin hiljaisempaa. Päivässä on muutama hämärä tunti, muutoin on pimeää. Ilta alkaa kahdelta. Pilvisyyden vuoksi kuukaan ei pääse valaisemaan. Ei se minua kyllä ole suuremmin toistaiseksi haitannut, ihan hyvin on vielä pärjännyt. Pääasia ettei ole tullut kamalasti lunta. Iltaisin on katseltu Stranger Thingsiä.

Eilen imuroin ja pesin lattiat.

Tällä viikolla sähköt olivat poissa kahtena päivänä pitkän aikaa. Oli ihan tunnelmallista keitellä lounasnuudeleiden vedet takkatulen lämmössä nokipannussa.

Tekisi mieli käydä Salossa, mutta en viitsi matkustaa ennen kuin toinen aalto on mennyt.

Kissa ei paljon ulkona suostu liikkumaan näinä aikoina. 

Pian onkin talvipäivän seisaus, ja hyvä niin.