Talvikuvia

Maisema on muuttunut täysin yhdessä viikossa. Lumi tuli, joki jäätyi ja viime yönä satoi jään päälle lunta. 

Nyt on kaikki hiljaista ja valkoista. Paitsi kuukkelit, jotka jutustelevat jatkuvasti jotain kun käyvät talipötköllä. Muistan kun joskus unelmoin siitä että minulla kävisi kuukkeleita lintulaudalla. Olen tosi onnellinen joka linnusta ❤ Myös närhiä käy paljon, ja usein harakoitakin, sekä tietenkin tiaisia. Kaikki ovat tervetulleita, haukkakin, ja tikka ja hiiripöllö. 

Nyt saa lähteä lakaisemaan terasseja lumesta. Se on ihan mukavaa hommaa, kuuntelen samalla radiota. Isommat lumityöt mies tekikin jo mönkijällä.

Sitten lenkille. 

Viikonloppuna tulee lisää lunta.

Maailma tuntuu tyhjältä, kuin ketään ei olisi missään. Kylätie on hiljainen, kulkijoita ei näy missään. Viimeinen jonka olen nähnyt kylätiellä kävelemässä taitaa olla iso poro parin päivän takaa. Eikä joellakaan voi nyt liikkua ketään, kun veneellä ei pääse enää eikä kelkalla vielä. 

Taivas ja maa ovat samanväriset, tasaisen harmaavalkoiset.

Vain kissa suhistelee kukkaruukussa ronkkimassa multaa vaikka olen kieltänyt.