Hetkiä joessa

Hellepäivien ansiosta uimarannoilla on ruuhkaa, joten päätin pitkästä aikaa pulahtaa omaan jokeen. Ai että se olikin ihanaa! Olen vältellyt omaa jokea viime viikkoina sääskien takia, mutta ei niitä niin paljoa nyt olekaan, että se haittaisi. Varsinkin veden alla sääskistä on varsin vähän harmia.

Otin vedenalaisen kameran mukaani ja plutasin sen kanssa joessa hetken aikaa. Homma olikin melko aktiivista harrastamista, sillä virta on niin voimakas, että se vie mennessään, ellei pidä kivistä kiinni. Samaan aikaan pitää huitoa sääskiä otsasta.

Joella oli ihanan vehreä tunnelma. Muutamat kovat sadekuurot hellejakson väliin ovat tehneet luonnolle terää. Joen vesi on silti kuitenkin kovin alhaalla.

Mutta en minä siellä joessa yksin ollut. Tunsin kyllä iholla, että jotain kavereita siellä on. Totuus paljastui kamerasta.

Ai että kuinka voikin olla hyvä olo. Joka uintikerralla yritän kaikin keinoin imeä ja impata itseeni kesän energiaa. Ikään kuin talteen. Koska tiedän, että tammikuussa sitä tulee ikävä.

Tulipa härö kuvasarja. Mutta toisaalta se kuvaa todellisuutta varsin hyvin.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s