Taikatalven sunnuntai

Jätimme tänään hyvästit auringolle ottamalla lumikylvyt pihalla. Aurinko vilkahti esiin enää vain pieneksi aikaa, mutta juuri sopivasti, että saimme nauttia pöllyävän lumihangen kimalluksesta samalla kun pyörimme lumessa.

On ollut niin pilvistä, että olin kadottanut tajun siitä, nouseeko aurinko enää. Piti katsoa se aamulla säätiedotuksesta. Aurinko oli tänään säätiedotteen mukaan horisontin yläpuolella noin 3 tuntia, mutta meidän pihalle sen säteet ylsivät vain pienen aikaa, muuten se lymyili jo vaarojen takana.

Mosku rakastaa lunta. Se on hullunnäköinen kun sen naama on lumessa.

On ihana seurata sen iloa.

Lenkillä näimme monenlaisia jälkiä. Tunnistin ainakin poron jäljet sekä riekon pörröisten tassujen jäljet tienpientareella. Riekonjäljistä yritin ottaa kuvaa, mutta Mosku ehti piehtaroida niiden päällä.

Sitten oli sellaisia pyöreitä isoja tassunjälkiä, joita en tunnistanut. Ihmisen jalanjälkiä ei näkynyt.

Tännään ei tullut lunta.

Tulisikohan ehtooksi revontulia taivaalle. Täytyypi seurailla.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s