Kännykkäkuvia Lapin keväästä

Palasimme Norjasta eilen kotiin. Matka oli todella upea, mutta kyllä sellainen lomailu on raskasta puuhaa! Olimme eilen aivan poikki ja tämä päivä onkin mennyt lepäilyyn.

Kävin iltapäivällä lenkillä ja sain huomata kuinka kevät on aivan muutamassa päivässä edennyt ihan huikeasti. Ounasjoen jää on talomme kohdalta jo tummunut ja näkyy siellä yksi sulapaikkakin olevan melko lähellä. Jännittävää nähdä, lähtevätkö jäät rytisten vai sulavatko ne paikkaansa.

Lenkille lähtiessäni pistin Spotifysta Souvarit soimaan. Ai että sieltä tulikin monta tuttua biisiä koko tunnin kestävän kävelyn aikana. Meinasin suorastaan tikahtua Lappi-tunnelmaan, kun kuuntelin Lapin kesää samalla kun katselin metsän takaa sinisinä kohoavia vaaroja ja kuulin musiikin yli kurkien huutoja jostakin metsän takaa.

Kohta kurkipari lensikin ylitseni, ja sitten tuli vielä yksi, josta sain kännykällä räpsäistyä onnettoman todisteen. Juuri kun sain kännykän takaisin taskuuni, lensi suoraan pääni yläpuolelta laulujoutsen. 
Tunnin kävelyni aikana näin siis kolme kurkea ja yhden joutsenen, vaan en yhtään ihmistä. Täydellistä.

Täytynee viikonloppuna kuvata Lapin kevättä ja luontoa ihan oikeallakin kameralla. Tässä nyt tähän hätään kuitenkin kännykkätunnelmapaloja.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s