Löytö

Minun piti viedä tavarat kirpputorille ja kantaa sieltä pois pelkästään tukuittain käteistä. Piti hankkiutua tavarasta eroon ja vaihtaa se seteleiksi. Eilen piti kuitenkin hiukan lipsua tuosta ajatuksesta, koska törmäsin aivan ihanaan Vallilan verhoon.

Sammakot ovat nyt uudessa kodissaan ja kämppäni on tyhjä. Heidän muuttonsa meni hyvin. Olin ehtinyt huijata kaikki haavini jo jonnekin, joten jouduin nostamaan heidät käsin akvaariosta muuttoämpäriin. He tulivat kyllä kiltisti kämmenelle, ei ollenkaan tarvinnut sählätä eikä jahdata.

Minun piti huomenna mennä siivoamaan asunto, mutta päätin, että olkoot. Pidän huomenna vapaapäivän, eli laiskottelen ja olen vain. Siivoan asunnon sitten vaikka maanantaina töiden jälkeen. Onhan tässä vielä aikaa.

Todella laiska olo. Voisin nukkua vaikka kellon ympäri.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s