Melkein valmista

Muutto on nyt melkein valmis. Kämppään jäi enää muutama simppeli huonekalu – yksi peräkärryllinen mööpeleitä.

Laittiat ovat tyhjät ja piha haravoitu (kiitos äiti!) Sammakot tosin elelevät vanhassa kämpässä vielä viikon ajan, minkä jälkeen he muuttavat uuteen kotiin, jossa heitä odottaa isompi ja kauniimpi akvaario. Käyn kämpällä ensi viikolla vielä ahkeraan, koska siellä pitää siivota.

Vielä siellä on myös pari kassillista kirppistavaraa. Lähinnä kankaita, lehtiä ja astioita. Niputin käsityö-, sisustus- ja Aku Ankka -lehdet siisteihin pinkkoihin ja laitoin euron hinnaksi joka pinkkaan. Luulisi menevän kaupaksi. Kyllä sieltä kirppikseltä päälle kolmesataa euroa rahaa tulee, eli yli kaksisataa euroa voittoa. Kuinka paljon yli, sitä en osaa arvioida.

Joka ovesta ja ikkunasta rahaa ei kuitenkaan tule. Yritin käynnistää pöytäkoneen ensimmäistä kertaa syksyn jälkeen, ja sepä ei suostunutkaan nätisti käynnistymään. Vien sen tiistaina lääkärille.

Koko muutto tulee valmiiksi neljällä lastauskäynnillä, joista kolme on jo takana. Ilman iskää en olisi tästäkään muutosta selvinnyt.

Koira paranee hyvää tahtia ja on jo oma reipas itsensä. Olen toiveikas, vaikka en tiedäkään vielä, oliko kasvain pahanlaatuinen tai uusiiko se. Mutta nyt en ainakaan aio murehtia pätkääkään toistaiseksi. Murehtimalla en estä sitä uusimasta. Jos se uusii, niin murehditaan sitten. Trötöä täytyy pitää vielä kuun loppuun saakka, kunnes tikit poistetaan.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s