Muutto

Tyhjiöpussin keksijä ansaitsisi Nobelin.

Tänään on pakkauspäivä muuttoa varten. Hirveän kätevä tällainen pääsiäinen, nämä vapaapäivät osuivat täydelliseen saumaan.

Olen huhkinut jo kolme tuntia, mutta en vieläkään ole päässyt käsiksi siihen, minkä luulin olevan melkein ainoa jäljellä oleva kohde – keittiön kaapistoon. Sen sijaan olen pessyt pyykkiä ja tunkenut puhtaat kankaat märkinä Ikean kassiin viedäkseni ne pyykkinarulle maaseudulle myöhemmin tänään. Olen pakannut yläkerran tavaroita ja heittänyt aika rankalla kädellä tavaraa poiskin. Keittiö tursuaa paperikasseja, jotka ovat matkalla roskikseen. Kirppismyytävääkin on vielä löytynyt, mutta saa nähdä, mitä ehdin enää myydä. Monta nippua ainakin Aku Ankkoja ja Koti ja Keittiöitä ajattelin myydä, eipä mulla muita lehtiä juuri olekaan.

Huomaa koira

Tyhjiöpusseja on jäljellä enää kolme, eli olen täyttänyt niitä jo viisitoista. Vaatteet, verhot, tekstiilit, peitot ja tyynyt menevät aivan olemattomaan tilaan helposti ja nätisti.

Yläkerta on nyt valmis, sieltä on kaikki pikkuirtaimisto pakattu.

Nyt olisi aika iskeä niihin keittiön kaappeihin. Mutta vielä sitä ennen taidan sittenkin pakata kirjahyllyn tavarat laatikoihin.

Tietokone pitäisi saada myytyä ensi viikon aikana, etten joutuisi muuttamaan sitä uuteen osoitteeseen enää.

Huhhuh.

Takaisin töihin.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s