Muutto horisontissa

Muutan tässä kuussa pois nykyisestä vuokra-asunnostani. Rakastan tätä kämppää, mutta päätin muuttaa säästääkseni rahaa suurta muuttoa varten. Asun kesän vanhempieni luona kaupungin ulkopuolella, omassa, vanhassa huoneessani. Tiedän, että siitä tulee hyvä kesä ❤

Kun sitten syyskuussa muutan kenties jopa pois koko Suomesta, niin on paljon helpompaa lähteä, kun ei silloin enää tarvitse miettiä koko kämpän tyhjentämistä, pakkaamista, siivoamista ja muuta. Saan viedä tavaroita omaan tahtiini.

Akvaariokalat ovat menneet kaupaksi (oikeasti lahjoitin ne kaikki, moneen eri osoitteeseen) ja toinen akvaarioistakin on jo myyty ja se haettiin pois tänään. Toinen on vielä myynnissä, siinä on vielä kaloja. Kalat saavat kaikki uuden kodin ensi viikon aikana ja sitten tyhjennän senkin akvaarion ja toivottavasti saan myytyä ennen muuttoa.

Asuntoni on aivan ihana. Väitän, että sen kauneudella ja ihanalla, lämpimällä tunnelmalla oli aikoinaan paljon tekemistä sen kanssa, että pääsin yli kipeästä erosta. Oli onni, että sain tämän asunnon, sillä kiinnostuneita oli muitakin. Heti alusta saakka koin, että tämä on minulle koti, ja minun on aina ollut todella mukava ja hyvä palata tänne milloin mistäkin. Se oli tosi tärkeää, koska eron jälkeen olin todella hunningolla.

Mutta nyt on aika siirtyä eteenpäin. Norjassa minua saattaa odottaa paljon ahtaampi ja kalliimpi asunto, ehkä, mutta siellä taas sitten on paljon muuta hyvää. Kuten meri.

Muutan ulos huhtikuun loppuun mennessä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s