Kevätseurantaa

Salon luonnonsuojeluyhdistyksen keväthavaintolista putkahti postista. Kiuru, kurki, leskenlehti ja töyhtöhyyppä pääsivät listalle heti, ja tänään kirjasin siihen vielä peipposen ja nokkosperhosen. Kevät on täällä ihan selvästi. Muurahaisiakin kuhisi pesässä jo yli viikko sitten perjantaina.

Oltiin aamulla iskän kanssa lenkillä. Aurinko paistaa täydeltä terältä. Kohta on aika palata töihin loman jälkeen, mutta sitä ennen poikkean kirjakaupasta hakemassa tilaamani norjan kielen oppikirjan. Thihii en malta päästä lueskelemaan sitä!

Tästä alkaa uusi viikko. Laitoin viime viikolla yhden työhakemuksen menemään ja äsken vielä toisenkin. Molemmat menivät Lofooteille. On vain vähän aikaista vielä hakea työpaikkaa, jossa aikaisintaankin pystyn aloittamaan vasta syyskuussa. Hain silti. Mitään menetettävää ei ole.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s