Kesälomaa suunnitellessa

Piirtelin kartan kesälomamatkaa silmällä pitäen. Sehän on nyt vain yksi suunnitelma, joka voi vielä elää. Muutama tärkeä paikka siinä kuitenkin on, jotka haluan ehdottomasti matkaan sisällyttää: Bergen, Lillehammer, Helgeland, Bodö, Lofootit, Áltá.

Ne haluan kaikki nähdä.

Onneksi kesälomaa on 18 päivää, niin siinä kelpaa matkustella!

Olin tänään Salon kirjastossa Hilkansalissa kuuntelemassa luontokuvaaja Kai Fagerströmiä ja Heikki Willamoa. He näyttivät luontokuviaan. Osan kuvista olin nähnyt aiemmin kirjassa, mutta valkokankaalle pimeässä salissa heijastettuna ne näyttivät vielä paljon upeammilta. Mäyriä, oravia, karhuja, hirviä… Ja paljon muuta. Uskomattoman ilmeikkäitä eläimiä ja otoksissa niin vahva tunnelma, että välistä meinasi kyynel vierähtää. Välillä nauratti.

Koko Hilkansali oli ihan täyteen ahdettu ja siellä näkyi paljon tuttuja naamoja. Kaikki 128 penkkiä oli tarkasti käytössä, ja osa yleisöstä joutui vielä seisomaankin, kun ei istumaan enää mahtunut.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s