Suunnitelmia ja haaveita

Harmaata harmaata harmaata ja sataa! Aamulla satoi räntää.

Mietin aamulla kaksi kertaa ennen kuin nousin seitsemän jälkeen ylös ja kampesin itseni ja koirani maaseudulle lenkille. Olisi voinut jäädä vain maate. Lämpimän peiton alle. Mutta sitten olisi mennyt plörinäksi koko päivä. Aikainen lenkki pelastaa päivän kuin päivän, vaikka räntää tulisikin taivaan täydeltä.

Talvilomasuunnitelmat ovat varmistuneet. Ehkä. En tiedä milloin lomani on, mutta kun tiedän, koitan varata huoneen Jurmosta kahdeksi yöksi. Jos sinne vain mahtuu niin sitten se on menoa. Jurmoon ehtii muutamassa päivässä paljon paremmin kuin Norjaan.

Aivan lähiaikoina on luvassa matka ystävän luo Kaakkois-Suomeen, ellei ajokeli muutu ihan kohtuuttoman huonoksi. Oih, odotan sitä kovin! En olekaan ennen ajanut yksin niin pitkää matkaa.

Ja lähiviikkoina saattaa olla luvassa viikonloppu myös Houtskarissa. Ihanaa!

On tosi hyvä olo. Moni asia elämässä on auki, mutta silti. Alkaneen vuoden aikana voivat sekä asuin- että työpaikkani vaihtua. Ainakin asuinpaikka itse asiassa vaihtuu mitä todennäköisimmin.

Koska kaikki asiat ovat auki, tuntuu, että kaikki on mahdollista. Voin hakea töihin minne vain ja muuttaa minne vain, periaatteessa vaikka ulkomaille. Tai sitten voin jäädä Saloon, jos rahakuviot sen sallivat vielä pidemmäksi aikaa.

Loppukeväällä tai viimeistään alkukesällä suurten ratkaisujen pohtiminen on syytä ottaa tosissaan. Mutta silmät pidän toki auki jatkuvasti, ja aivot raksuttavat. Mahdollisuuksia on maailma täynnä, ne pitää vain hoksata ja ottaa tosissaan.

Nyt teetä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s