Sunnuntai

Ajatusvirtaa.

Ajettiin ystävän kanssa yöllä Teijolta Saloon. Oltiin käyty syömässä pöytäjuhlissa Mathildedalissa ja sen jälkeen nähtiin paikallisessa kuppilassa nyrkkeilyottelu valkokankaalta. Pikkulinnut kertoivat, että yöllä olis poliisitkin saapuneet kylille, mutta me oltiin sieltä silloin kyllä jo lähdetty.

Kotimatkalla pysähdeltiin fiilistelemässä. Ensiksi ajettiin jälleen telakan konttorin parkkipaikalle ja ihasteltiin öistä telakkaa pimeässä pakkasessa. Salon päässä huristeltiin autolla vielä Uskelan kirkkomäelle ja käveltiin näköalapaikalle, jossa en muista koskaan ennen käyneeni. Sieltä yöllinen Salo näkyi kauniina ja suurena. Ja hiljaisena.

Televisiosta tulee ohjelmia, joissa kiukkuiset ihmiset kiukuttelevat toisilleen. Parempi laittaa Youtube-videot pyörimään, niin ei tarvitse katsella ikäviä ohjelmia.

Tulin juuri pitkältä ja ihanalta lenkiltä ja nyt taitaa olla aika tehdä ruokaa. Sain siskolta kilon riistajauhelihaa, siitä on hyvä kokata jotain ihanaa. Kamalasti sipulia vaan joukkoon, ja valkosipulia, ja pippuria ja suolaa. Syön siitä ainakin kaksi viikkoa.

Riistaliha on ylellisyyttä. Niin maukasta ja hyvää. Kaupasta saatava liha ja kala on yleensä niin mautonta ja harmaata mössöä ettei siitä mielellään maksa. Onneksi lähiperheessä on metsästäjiä, niin on mahdollisuus edes toisinaan saada iskeä hampaansa kunnon riistalihaan.

Saattaa akvaarion siivoaminenkin olla tänään vielä edessä. 180-litraisessa Riossa ovat vallisneriat ottaneet vallan ja niitä pitää jossain vaiheessa karsia kovalla kädellä.

Koira haisee. Pitäis pestä sekin.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s