Vapaa

Vapaapäivä. Käytiin siskon kanssa Teijon Telakan konttorin parkkipaikalla, koska saatiin eilen kuulla, että telakka-alue näkyy sieltä kivasti. Ja niin se todella näkyi. Ihailtiin siinä upeita laivoja hyvän aikaa. Armeijan kalustoa. Ja se iso, keltainen nosturi, joka näkyy kauas, liikkui ja hilautui siinä eteenpäin ylvään rauhallisesti työn touhussa. Kuinka hauskaa voisi olla ohjata sellaista?

Kaiken lisäksi aivan telakan vieressä on kauniita, vanhoja, suuria, punaisia puutaloja. Niissä on valkoiset ikkunanpielet ja ne ovat niin kauniita taloja että voisin muuttaa tavarani johonkin niistä vaikka heti. Niissä on paljon vuokra-asuntoja. Telakan työntekijöitä on niissä kuulemma vuokralla eli voipi olla ettei mulla olis asiaa niihin muuttaa. Tai mistäs sitä tietää mihin elämä kuljettaa…?

Heiteltiin Sahiksella käpyjä järven vastajäätyneelle jäälle, ja yksi niistä jäi pystyyn. Pienestä se ilo syntyy.

Elämä on hyvää. Tämän illan vedän lonkkaa, huomenna on työpäivä ja perjantaina onkin taas toki vapaa kun on itsenäisyyspäivä. Viikonloppu on jo suunniteltu, kuten myös sitä seuraava viikonloppu, jolloin on Robinin keikka.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s