Viikonloppu

Kiireinen viikonloppu takana. Lauantaina lähdettiin aikaisin aamulla Taivassaloon ja illalla istuskeltiin yöhön saakka viihteellä Mathildedalissa.

Sunnuntaiksi pääsinkin töihin ja päivä venyi aika pitkäksi. Meinasin jäätyä kikkaraksi koska mulla oli liian vähän vaatteita ja sää oli ihan kammottavan jäätävä. Mutta siitäkin selvittiin.

Onneksi tämä mun nykyinen kämppä on niin ihana, kodikas, lämmin ja houkutteleva, ettei mun tarvitse muuttaa täältä millään ajolähdöllä. Kyllä mä sitten huomaan kun oikea aika muuttaa tulee. Eikä siihen montaa vuotta mene.

Käveltiin siskon kanssa tänään aamulla Teijon kirkonkylän keskustassa ja hän näytti mulle sieltä kaikki paikat ja rakennukset jotka on syytä tietää. Kuten koulun ja kyläsaunan. Käveltiin Teijon Telakan aidan taakse kurkkimaan. Siellä on jotain supersalaisia armeijan laivoja niin ei siinä uskaltanu kauaa seisoskella. Joku torvi siellä jo tööttäsi ja meinattiin että ollaankohan me jo tarkka-ampujan tähtäimessä. Niin lähdettiin sitte pois ennen ku kukaan tuli komentamaan.

Olis ihana päästä sinne katsomaan joskus. Ja aion päästäkin. Täytyy vähän kysellä että mitenkä se onnistuis.

Lenkin jälkeen kävin vielä pullakahvilla Brukinrannassa. Aurinko alkoi juuri nousta ja ikkunan alla virtaavassa purossa oli koskikara kylpemässä. Harvassa kahvilassa saa katsella koskikaraa suoraan ikkunasta! Siellä se kylpi kuin viimeistä päivää. Samalla siinä sitten lueskelin Fiatin käyttöopasta.

Illaksi töihin ja huomenna aikaisin aamulla myös. Huomenna illalla on kahvakuula ja odotan sitä kovin. Enää ei tule lihakset niin hullun kipeiksi kuulatunnin jälkeen.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s