Jäätä

Tän blogin nimi voisi olla Sahajärvi koska tuntuu ettei täällä mistään muusta kuvia olekaan.

Aamulla yritin bongailla ISON-komeettaa mutta sitä ei pilviltä näkynyt. Toivon tosi kovin että näkisin sen. Mutta voi olla että se tuhoutuu kun se ohittaa auringon ja jos sitä ennen on aina pilvistä niin sit taitaa kyl olla turha toivo. Jos se ei tuhoudu niin sit se näkyy perjantaista maanantaihin kuulemma parhaiten. Olis upeeta saada siitä kuva.

Kun tultiin aamulla lenkiltä, mereltä kuului suuren laivan ääntä. Raskasta hörskytystä, todella upea ääni. Teki mieli ajaa katsomaan, että mikä siellä liikkuu, mutten ehättänyt kun piti kiiruhtaa töihin. Mutta se kuulosti upealta, kun sen laivan ääni vyöryi pitkin Teijoa. Ihana, ihana ääni. Meren ja koneen ääni.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s