Uusi viikko

Maanantai ja hyvältä näyttää.

Aamulenkillä Teijolla törmäsin Sahajärven rannalla joutsenperheeseen ja he näyttivät niin kauniilta aurinkoisessa järvimaisemassa. Siinä oli vanhemmat ja neljä lasta. Jatkettuani matkaa näin myöhemmin perheen lentävän pellon yli kohti merta. Sää oli niin heleä ja kaunis, siellä on aivan ihana päivä! Nautin näistä talvisista iltavuoroista, kun aamulla pääsee valoisaan aikaan lenkille.

Lenkin jälkeen kävin vielä fiilistelypullakahvilla Brukinrannassa. Koira odotteli autossa sen aikaa. Luin rauhassa lehteä ja nautin kahvista ja pullasta. Täydellinen alku viikolle.

Viikolle on luvassa monenlaista muutakin herkkua. Kuten palkkapäivä. Oon onnistunu aika hyvin säästämään rahaa, vaikka rahatilanne menikin eron jälkeen uusiksi. Saan joka kuukausi mukavan summan säästöön, eikä silti tarvitse elää ihan kädestä suuhun. Se on aika hyvin, huomioon ottaen että maksan vuokran lisäksi vielä autolainan lyhennystä.

En osaa kuvitella millaista olis jos joutuis joka päivä murehtimaan et miten pärjää. Joskus tilanne voi muuttua, mutta sen varallehan laitankin rahaa säästöön. Ni ei pääse syntymään paniikkitilanteita.

Huomenna meen taas kahvakuulailemaan ja toivon että tää toinen kerta ei osoittautuis niin kohtalokkaaksi kuin viime viikon eka kerta. Lihakset oli seuraavana päivänä tosi kipeät, mutta sitä seuraavana päivänä olin jo niin romuna että hyvä ku pääsin töihin. Sen jälkeen helpotti. Toisen kerran pitäis kyl kaiken järjen mukaan olla helpompi. Sisko lupas että kolmannen kerran jälkeen ei satu enää melkeen ollenkaan.

Palkkapäivä tarkoittaa parturikäyntiä, mikä tuleekin jo tarpeeseen. Uusia vaatteitakin pitäisi käydä ostamassa, koska kaikki housut mitä mulla on on alkaneet jäädä suuriksi. Pitäis löytää ainaki kahdet sopivat farkut, kaksilla housuilla ihminen pärjää oikein hyvin. Ja uusia siistejä paitojakin tarvitsen, ehkä kolme olis hyvä määrä. Uskon että löydän kaiken tarvitsemani Fidasta tai muilta kirppiksiltä. En oikeastaan ikinä osta vaatteita uusina koska mun mielestä ne on niin järkyttävän hintaisia kaupassa. Plus että kirppikseltä saa monesti paljon kestävämpiä ja laadukkaampia vaatteita ku monista vaateketjuista.

Tällä viikolla käyn noutamassa Robinin keikkaliput ja ajattelin varata ajan myös kasvohoitoon, jonne kaveri osti mulle lahjakortin. Melkoista hemmottelua. En oo koskaan ollu kasvohoidossa joten siitä tulee kyllä jännää. Olin lauantaina hierojalla toista kertaa elämässäni ja sinne olen tällä viikolla menossa taas jo uudestaan.

Nälkäiset kalat tuijottaa mua molemmista akvaarioista. Yllättävän painostava on nälissään olevan akvaariokalan tuijotus. Täytynee antaa heille ruokaa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s