Akvaariokuvia

300 litran eteläamerikkalaisakvaario. Tää on mun uusin, ostin sen viime keväänä. Katseenvangitsijoina pari lehtikalaa ja akvaarion mukana tullut iäkäs mutta pirteä avainkirjoahven. Musta-, puna-aave-, kiilto- ja lipputetroja. Partamonneja ja kuparimonnisia.
180-litrainen aasialaisakvaario on ollu mulla pian muistaakseni pari vuotta. Kultapyrstösateenkaarikaloja, loistobarbeja ja kiilakylkiä pääasiassa. Tähän pitäis ostaa uudet loisteputket niin saisin siihen kivemman värisävyn, nykyinen on vähän turhan vihreä.
Omassa akvaariossaan elävät afrikkalaiset kynsisammakot Sami ja Titta. Nämä silmäterät syövät rapupellettejä ja verimatoja. Öisin he kurnuttavat iloisesti ja sitä on hauska kuunnella. Sami ja Titta saivat akvaarioonsa silkkikasveja, koska kotiloepidemian seurauksena kaikki elävät kasvit syötiin. Kun kotilot ovat toivottavasti jonain päivänä kuolleet nälkään, sammakot saavat taas kotinsa koristeeksi oikeita kasveja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s