Vaellussuunnitelmia

Sadepäivä.

Sadetta se näyttää lauantaiksikin, kun pitäisi lähteä vaeltamaan Teijolle. Mutta en anna sateen haitata. Kunnon vaatteet vaan päälle ja hyvät eväät mukaan (ajattelin tehdä evääksi mykyjä, en ole koskaan ennen tehnyt niitä!) niin kyllä tulee mukavaa. Ja kumpparit on tietenkin tärkeät. Mikään ei ole niin ikävä tunne kuin se, että lenkkari hörppää vettä varpaisiin tai kantapäähän ensimmäisellä kahdella askeleella. Mulla on kaksi paria lenkkareita, ja kaikki neljä kenkää hörppivät minkä ehtivät, vaikka ovat näennäisesti ehjät.

Ostan ainekset tänään ja saatan illalla intoutua kokeilemaan mykyjen valmistamista. Ainekset on tosi simppelit, taikinaan vain vehnäjauhoja ja vettä ja täytteeksi lähinnä jauhelihaa ja kevätsipulia. Toki nyt vähän muutakin, mutta ei tuon monimutkaisempaa. Mykyjä voi kivasti syödä sormin, siksi ne sopivat mielestäni hyvin evääksi luontoretkelle.

Hayao Miyazakin animaatioissa mykyt näyttävät aina niin hyviltä, että niihin tulee aivan kamala himo, vaikka ei yhtään edes tietäisi, että mitä ne oikeastaan ovat.

Ilmoittauduin vaellukselle yksin. Olisihan sitä seuraakin ehkä saanut, mutta ajattelin, että on se hyvä välillä ihan yksinkin johonkin mennä. Kun ei ole tuttuja mukana, tulee helpommin tutustuttua uusiin ihmisiin. Viiden tunnin vaellukselle on onneksi ilmoittautunut kuulemma jo iso määrä ihmisiä, joten loppujen lopuksihan en ole siellä laisinkaan yksin.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s