Maalauspuuhia

Nyt olisi aika alkaa miettiä, onko kaikki muuttoa varten valmista. Ennen muuttoa on maalattava ainakin yksi lipasto ja neljä tuolia.

Tiistaina se suuri ja mahtava muutto sitten koittaa. Siinä menee aikansa, että saan oman kodin järjestykseen, mutta pyrin heti tiistaina tekemään niin paljon kuin suinkin mahdollista. Saan apujoukot paikalle aamuseitsemältä, joten homman pitäisi olla pitkällä jo iltapäivällä.

Viime päivinä hetkessä eläminen on ollut todella vaikeaa. Väsymys kai aiheuttaa sen, että toimin kuin zombi. Menen eteenpäin ja teen, mitä tehtävä on, mutta ihan yhtä hyvin voisin olla robotti. En osaa nauttia esimerkiksi ulkona olemisesta, koska odotan vain yhtä asiaa: nukkumaanmenoa. Nukkumaanmeno tietää, että saa nukkua, ja se minulta onneksi lahjakkaasti onnistuu.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s